Кубики Зайцева

Кубики Зайцева – це дуже простий і цікавий спосіб навчити читати дитину, не обтяжуючи її виснажливим запам’ятовуванням окремих букв чи складів. На заняттях за методикою Зайцева за допомогою таблиць, спеціально розроблених кубиків та відеозаписів діти вивчають букви та склади, і вміння читати приходить саме.

Переваги методики Зайцева:

Система дозволяє вчити дитину читати так рано, як вам цього хочеться.

Діти можуть дуже легко і швидко навчитися читати, при цьому читати вони будуть плавно, без запинок, без зайвих трудовитрат. При цьому займаються діти зазвичай з великим інтересом і задоволенням.

Якщо дитина ніяк не може засвоїти читання, то заняття за цією методикою можуть дозволити малюкові швидко виробити потрібні навички.

Таке навчання розвиває органи чуття малюків і тренує  м’язи очей. А пісеньки і кубики, які звучать по-різному,  розвивають музичний слух і відчуття ритму.

Діти навіть не завжди розуміють, що їх навчають читати. “А ми самі навчилися ! “- заявляють вони здивованим батькам. А все тому, що методика по-справжньому ігрова, кубики подобаються всім – і дворічним дітям, і шестирічкам.

Вік

3-6 років

Тривалість

1 година

Кількість занять

2 на тиждень

Кількість дітей в групі

6-8

ОНЛАЙН ЗАПИС НА КУРС

Ми раді, що Ви бажаєте розвиватися з нами. Будь ласка, заповніть нашу коротку форму, і ми невдовзі зв'яжемося з Вами.

X
ЗАПИС НА КУРС